Bugaderia a Sabadell

bugaderia a Sabadell

La nostra bugaderia a Sabadell posa a la seva disposició qualitat, professionalitat i eficiència

Si l´encanta l'olor de roba acabada de planxar, si no té temps suficient de netejar i planxar les seves peces o si simplement prefereix que professionals acreditats es facin càrrec de la seva bugada setmanal, a World Ecologic Sec estem per ajudar-lo. La nostra bugaderia a Sabadell oferim solucions personalitzades per tot tipus de casos i peces, entre les quals es troben: edredons, mantes, cobrellits, fundes de matalàs, cortines, jocs de taula, abrics i vestits, entre altres.

Busquem la satisfacció final de tots els nostres clients

La nostra forma de treballar és metòdica i eficient i està centrada en la satisfacció final de tots els nostres clients:

  • Vostè ve fins a les nostres instal•lacions amb la peça que necessita una neteja. Si es tracta d'una taca complicada, li donarem informació sobre els productes específics per acabar amb ella. A més a més, li facilitarem tota la informació que ens sol•liciti, així com els preus del nostre servei.
  • Ens encarreguem de la neteja, assecat i planxat de la peça en qüestió. Aquests serveis es realitzen en el termini de temps indicat a la seva primera visita
  • Tindrem la peça preparada el dia indicat. A més a més, si ens ho indica, podem anar a lliurar-li la peça personalment al seu domicili de forma gratuïta (si vostè resideix a Sabadell o rodalies)

BUGADERIA A SABADELL

Fem neteges especials de pells, sabates i caçadores

Tots els nostres treballs estan assegurats

Truqui'ns al: 93.717 97 25

 

DIRECCIÓ

WORLD ECOLOGIC SEC

Carrer Via Aurèlia, 2

Cantonada amb l´Avinguda de Paraires (molt a prop de El Corte Inglés)

08206 Sabadell (Barcelona)

HORARI

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores. Dissabtes tancat els mesos de juny i juliol