Tintoreria a Sabadell

tintoreria a Sabadell

La nostra tintoreria a Sabadell ofereix un servei exclusiu a domicili. Consulteu-nos

El servei de tintoreria o neteja en sec és la millor opció per netejar i conservar com a noves peces amb un alt valor sentimental o econòmic. Estem parlant del vestit de núvia, el vestit de comunió de la seva filla o l'abric de pell que tenen en el seu armari i que volen conservar per sempre. A World Ecologic Sec realitzem la neteja en sec d'aquestes peces i els expliquem, si així ens ho sol•liciten, la seva manera de conservació a l'armari.

En què consisteix la neteja en sec?

La neteja en sec es realitza, igual que a la bugaderia, dins d'una rentadora, però en aquest cas no utilitza aigua. En el seu lloc, la rentadora realitza el rentat amb un dissolvent especial (tercloroetilè) que no espatlla la peça i la deixa neta i lluent.

Què vol dir que World Ecologic-sec és una tintoreria ecològica?

La nostra tintoreria a Sabadell s'anomena ecològica perquè utilitza màquines de destil•lació contínua, o el que és el mateix, rentadores que mantenen el dissolvent sempre net gràcies al seu circuit tancat de destil•lat. D'aquesta manera, no es malgasta el dissolvent i es garanteix una neteja amb uns productes en òptimes condicions.

La nostra tintoreria a Sabadell porta des del 1994 oferint un servei de qualitat al millor preu. Per nosaltres la premissa de la feina ben feta és una norma a seguir, pel que sempre intentem oferir la millor opció a totes aquelles persones que acudeixen a nosaltres. A més a més, posem a la seva disposició un ampli horari, de dilluns a dissabtes, de manera que podrà venir a veure'ns sempre que vulgui. L'esperem.

Servei a domicili gratuït (a Sabadell i voltants)

DIRECCIÓ

WORLD ECOLOGIC SEC

Carrer Via Aurèlia, 2

Cantonada amb l´Avinguda de Paraires (molt a prop de El Corte Inglés)

08206 Sabadell (Barcelona)

HORARI

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores. Dissabtes tancat els mesos de juny i juliol