Bugaderia ecològica a Sabadell

Bugaderia ecològica a Sabadell

La nostra bugaderia és ecològica, de manera que fem servir productes de qualitat, que no danyen el medi ambient

Que és el que vostè busca en una tintoreria? Qualitat? Bons preus? Un servei personalitzat? a World Ecologic Sec l´oferim tot això i molt més, gràcies al nostre servei professional de bugaderia ecològica a Sabadell. Vingui a veure'ns fins a les nostres instal•lacions i porti'ns la seva peça, li donarem la millor solució per acabar amb alguna taca que sembla impossible de solucionar.

Per nosaltres no existeix la paraula impossible i sempre buscarem la millor alternativa perquè surti del nostre local amb el ferm convenciment d'haver rebut un servei de qualitat. A la nostrabugaderia ecològica a Sabadell ens dediquem a la neteja professional de tot tipus de peces, com caçadores, pantalons, camises i vestits de diferents teixits. A més a més, oferim un servei completament integral, de manera que completem les nostres accions amb la neteja de catifes i jocs de taula de la llar.

L'àmplia varietat de serveis que posem a la seva disposició fa que siguin molts i molt diferents els clients que acudeixen fins a nosaltres. D'aquesta manera, a World Ecologic Sec treballem per particulars que necessiten un servei puntual o periòdic i per empreses que necessiten ajuda amb la neteja de la roba de treball dels seus empleats.

Servei de lliurament a domicili completament gratuït

Un dels principals avantatges que oferim als nostres clients és la possibilitat de lliurar les peces ja netes al seu domicili, sense cap tipus de cost addicional. Això vol dir que vostè només haurà de lliurar-nos la peça i donar-nos les indicacions sobre la neteja que desitja que fem i, un cop desenvolupada, l'entreguem personalment a casa seva o seu de l'empresa. Aquest servei gratuït està disponible únicament a Sabadell i voltants, pel que li aconsellem que sol•liciti informació abans.

El servei que oferim a la nostra bugaderia ecològica a Sabadell és completament integral, el que vol dir que inclou la neteja, l'assecat i el planxat de totes les peces. A més a més, també oferim solucions per peces més delicades, com les de pell, vestits de núvia o vestits de comunió i bateig.

DIRECCIÓ

WORLD ECOLOGIC SEC

Carrer Via Aurèlia, 2

Cantonada amb l´Avinguda de Paraires (molt a prop de El Corte Inglés)

08206 Sabadell (Barcelona)

HORARI

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores

Dissabtes de 9:30 a 13:30 hores. Dissabtes tancat els mesos de juny i juliol